Üdv, Bolygóközi vagányok!

A Bespin egy 2019. december 26-án létrejött Star Wars rajongói felület, amely inkább nem ígérne semmit, csak rendszertelenül és függetlenül lépkedne, amíg kialakul egy egyéni hang. 

Az alapító és egyben főszerkesztő zsigeri Star Wars imádó, azon belül is Az utolsó Jedik & Rian Johnson szimpatizánsok köreit erősíti. Hogy miért? Mert a Star Wars műfaj lett, vagyis konvenciókkal és zártsággal, önmagába visszatérésekkel teli, így csakis a szerzőiséggel lehet újra nyitottá és kevésbé kiszámíthatóvá tenni ezt a világot.

Hogy miket fogok közölni a blogon? Elsősorban szubjektív cikkeket, esetleg vitaindítókat, periférián tengődő témákat, de akár kritikák, vagy önálló Star Wars novellák is szóba jöhetnek. Olykor egyéb popkulturális jelenségekre is kikacsinthatunk. 

Én magam egyébként foglalkozom filmkritikákkal, sorozatkritikákkal, futballelemzéssel (taktikai és kulturális értelemben is), költészettel és még sok mással... Kritikáim és elemzéseim megjelentek már a Revizoron, a Hetediksornál, a CineMániáson, az ART7-en, Kritizátoron, stb. Végzettségem szerint amolyan filozófusféle vagyok.

 

Csapjunk hát bele!

Az Erő legyen velünk! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bespin.blog.hu/api/trackback/id/tr9615366534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bespin

Esszék, tárcák, kritikák, érdekesség-cikkek, ötletek, akár novellák -- bármi, ami a messzi-messzi galaxishoz kapcsolódik. (A fejlécképben Matt Ferguson illusztrációját használtam fel.) Baráti üdv: Szabó Dárió -- minőségi időtöltő

Friss topikok

süti beállítások módosítása